Kan serveres fra: dag 3 og derefter
Lækker sattvisk snack, som mor vil elske. Du kan være kreativ med ingredienserne, alt efter hvad du har i skufferne. De kan snackes i løbet af dagen mellem måltiderne.
Det anbefales, at mor ikke spiser mere end 2-3 dadler ad gangen. Der kan evt. laves ekstra, som kan opbevares på køl 2-3 dage.
OPSKRIFT
Antal portioner: 4-5
Du skal bruge:
10 store medjool dadler (juicy og gerne bløde hvis muligt)
2 spsk solsikkekernesmør*
1-2 tsk rå/uopvarmet honning
1 tsk ghee (eller kokosolie for veganere)
Lille knivspids mineral salt
En knidspids revet kokosnød
2 dråber vanille
Fremgangsmåde
• Skær dadlerne ned langs midten og fjern kernerne.
• Mix de øvrige ingredienser.
• Brug en ske til at fylde mixturen ind i dadlerne (det er lettest, hvis den har stået på køl nogle timer)
• Server med det samme eller opbevar på køl i 2-3 dage.
* Du kan evt. finde opskrift på solsikkesmør hos Planteæderen her. Alternativ kan anvendes en anden nøddesmør som eks. peanutbutter.
Comments