Fyldte dadler

Kan serveres fra: dag 3 og derefter


Lækker sattvisk snack, som mor vil elske. Du kan være kreativ med ingredienserne, alt efter hvad du har i skufferne. De kan snackes i løbet af dagen mellem måltiderne.

Det anbefales, at mor ikke spiser mere end 2-3 dadler ad gangen. Der kan evt. laves ekstra, som kan opbevares på køl 2-3 dage.

OPSKRIFT

Antal portioner: 4-5

Du skal bruge:

10 store medjool dadler (juicy og gerne bløde hvis muligt)

2 spsk solsikkekernesmør*

1-2 tsk rå/uopvarmet honning

1 tsk ghee (eller kokosolie olie for veganere)

Lille knivspids mineral salt

En knidspids revet kokosnød

2 dråber vanille

Fremgangsmåde

• Skær dadlerne ned langs midten og fjern kernerne.

• Mix de øvrige ingredienser.

• Brug en ske til at fylde mixturen ind i dadlerne (det er lettest, hvis den har stået på køl nogle timer)

• Server med det samme eller opbevar på køl i 2-3 dage.


* Du kan evt. finde opskrift på solsikkesmør hos Planteæderen her.


4 views0 comments

Recent Posts

See All