top of page
Profilbillede.jpg

Behandlinger

Holistiske kropsbehandlinger til alle kvinder - gravide, nybagte og erfarne mødre. Uanset hvor du er på din livs- eller moderskabsrejse, kan en kropsbehandling støtte dig og din krop til at finde ro, balance og fornyet energi.

Jeg benytter mig af teknikker indenfor zoneterapi, massage, cupping, kraniosakral terapi og rebozo, og behandlingen sammensættes altid ud fra dine unikke behov og ønsker.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Behandlingstyper

Behandling til kvinder

Hvad enten du døjer med gener, ønsker at støtte din krop til ro og balance i en travl hverdag eller blot vil give dig selv en rolig stund, hvor du kan slappe af, er der plads til dig på min briks.

1. behandling starter med en samtale, så jeg ved hvad du ønsker og så vi kan sammensætte den bedste behandling til dig.

Jeg tilbyder behandling i klinikken på 60 min.  / 90 min.

Pris: 695,- /  995,-

Behandling til gravide

Hvad enten du døjer med væskeophobning, ømme muskler, udfordret iskiasnerve, træthed, kvalme, ønsker at støtte din krop og baby til optimal plads og placering eller blot vil give dig selv en rolig stund, hvor du kan slappe af, er der plads til dig på min briks.

Behandlingen starter med en samtale, så jeg ved hvad du ønsker og så vi kan sammensætte den bedste behandling til dig.

Jeg tilbyder behandling i klinikken på 60 min.  / 90 min.

Pris: 695,- /  995,-

Behandling til mødre / efterfødselsbehandling

En efterfødselsbehandling er til alle mødre, uanset hvor længe siden det er, du har født. Er du nybagt mor er dine behov måske anderledes end hvis du har født for et eller flere år siden. Uanset hvor du er i dit moderskab, og hvilke udfordringer du døjer med, er du velkommen på briksen. Vi tager en lille samtale inden behandlingen, så jeg ved hvad dine ønsker og behov er.

Jeg tilbyder behandling i klinikken på 60 min. / 90 min.

Pris: 695,- /  995,-

Efterfødselsbehandling til nybagte mødre tilbydes (i København og Storkøbenhavn) også som hjemmebesøg. Er du interesseret i en hjemmebehandling, er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@majaflorman.dk, så aftaler vi en tid.

Tid og pris for hjemmebehandling: ca. 90 min. / 1.600,- inkl. transport

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i forløb eller sessioner.

Mine arbejdsdage følger sjældent en normal arbejdstid, da planlægger mit arbejde rundt om mit liv som mor til to små børn og mit deltidsjob, så jeg vender retur til dig hurtigst muligt.

Send mig en mail på

Kontakt
bottom of page