top of page
Profilbillede.jpg

Om mig

Hej, mit navn er Maja - Passioneret efterfødselsvejleder, -doula og mor.

Jeg har en kæmpe drøm om, at alle mødre vil opleve en omsorgsfuld, helende og empowered gravidtet og efterfødselstid.

 

Jeg ønsker, at forberedelsen på efterfødslen bliver en helt normal del af vores rejse ind i forældreskabet; at vi helt naturligt taler om hvad de første timer, dage og måneder af forældreskabet indeholder, og at vi tager os af nybagte mødre på lige fod, som vi tager os af nybagte babyer.

Jeg er underviser, vejleder og selv mor til to. Jeg har specialiceret mig i moderomsorg, efterfødserlstiden, kvindekroppen og moderskabet, og jeg dygtiggør mig kontinuerligt for at kunne tilbyde dig den allerbedste støtte i din rejse.

Lidt fakta om mig:

- Oprindeligt er jeg uddannet indenfor kommunikation og marketing, som jeg også arbejder med ved siden af at have min egen business her.

-Min uddannede som holistisk kropsterapeut ændrede min forståelse for kroppen og mit behov for en anden sammensætning af mit arbejdsliv

- Mine egne fødsler og efterfødselsforløb har givet mig et kæmpe drive til at arbejde for at give kvinder den støtte, omsorg og kærlighed som de har brug for i netop denne livsændrende overgang.

- Jeg elsker at mikse traditionel visdom med evidens fra forskning, og min tilgang her er præget af begge dele.

- Og så bor jeg i et lille olde-kollektiv med min partner, vores to drenge og mine bedsteforældre nord for København med grøntsagsvækst i egen have og en drøm om at blive semi-selvforsynende.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Certificeringer og trainings

Ayurvedic Postpartum Doula + ammevejleder

Ayurvedic Mamas (2020)

Holistisk Energiterapeut

Katrine Birk (2018)

Yin Yoga Instruktør (200 RYS)

Sattva Yoga (2020)

Efterfødselsyoga Instruktør

Yoga & Jordemoder - YoJo (2020)

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, er interesseret i forløb eller sessioner.

Mine arbejdsdage er ikke altid 9-17 mandag-fredag, da planlægger mit arbejde rundt om mit liv som mor til to små børn, og mit deltidsjob, så jeg vender retur til dig hurtigst muligt.

Send mig en mail på

Kontakt
bottom of page