Profilbillede.jpg

1:1 postpartum

Jeg tilbyder både individuelle sessioner samt kortere og længere forløb, som er tilpasset dig, dine ønsker, behov og dit liv.

1:1 postpartum giver dig den unikke mulighed at gå i dybden med din efterfødselsforbereldese og din omsorg og heling efter din fødsel.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Sessioner og forløb

1:1 session

Jeg tilbyder 1:1 sessioner á 60 min varighed. Hvad enten du er gravid og ønsker at påbegynde din efterfødselsforberedelse eller allerede har født og ønsker konkret vejledning i forbindelse med din igangværende efterfødsel, er jeg klar til at guide og vejlede dig ud fra dine ønsker, behov og situation.

Pris: 1.200 kr.

Forløb

Et forløb tilpasses 100% dine behov og ønsker. Det kan bestå af efterfødselsforberedelse, rebozo massage, efterfødselssamtaler og

-besøg og/eller efterfødselsyoga. Hvad enten du ønsker et forløb på 3 sessioner eller et forløb med faste besøg gennem 3. trimester eller flere måneder ind i efterfødselstiden, så sammensætter vi et forløb til dig.

Skriv en mail til kontakt@majaflorman.dk, så aftaler vi en tid til en afklarende samtale.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, er interesseret i forløb eller sessioner.

Mine arbejdsdage er ikke altid 9-17 mandag-fredag, da planlægger mit arbejde rundt om mit liv som mor til to små børn, og mit deltidsjob, så jeg vender retur til dig hurtigst muligt.

Send mig en mail på