top of page
Profilbillede.jpg

1:1 postpartum

Jeg tilbyder både individuelle sessioner samt kortere og længere forløb, som er tilpasset dig, dine ønsker, behov og dit liv.

1:1 postpartum giver dig den unikke mulighed at gå i dybden med din efterfødselsforbereldese og din omsorg og heling efter din fødsel.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Sessioner og forløb

1:1 session

Jeg tilbyder 1:1 sessioner (online) á ca. 120 min varighed. Hvad enten du er gravid og ønsker at påbegynde din efterfødselsforberedelse eller allerede har født og ønsker konkret vejledning i forbindelse med din igangværende efterfødsel, er jeg klar til at guide og vejlede dig ud fra dine ønsker, behov og situation.

Pris: 1.600 kr.

Forløb

Et forløb tilpasses 100% dine behov og ønsker. Forløbet kan indeholde alt fra kropsbehandlinger, efterfødselsforberedelse, rebozo massage, efterfødselssamtaler og -besøg og/eller efterfødselsyoga. Hvad enten du ønsker et forløb på 6 sessioner eller et forløb med faste besøg gennem din graviditet eller flere måneder ind i efterfødselstiden, så sammensætter vi et forløb til dig.

Skriv en mail til kontakt@majaflorman.dk, så aftaler vi en tid til en afklarende samtale.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i forløb eller sessioner.

Mine arbejdsdage følger sjældent en normal arbejdstid, da planlægger mit arbejde rundt om mit liv som mor til to små børn og mit deltidsjob, så jeg vender retur til dig hurtigst muligt.

Send mig en mail på

Kontakt
bottom of page