top of page
Reiki Therapy
Image by Valentina Ivanova

Sensommer-forløb

Find din indre ro og balance, og giv dig selv den kærlighed om omsorg, som du fortjener på dette forløb i en skøn blanding af yin yogaens afspændende stræk og kropsterapiens behandlende effekt.

Når vi mødes samlet til yoga, vil du blive guidet gennem terapeutiske og beroligende yin-yoga stræk og afbalancerende åndedrætsøvelser, som løsner op for fastlåst energi i din krop, og som giver dig muligheden for at mærke og være med dig selv og opnå større bevægefrihed. Her vil du desuden inviteres til at lave nogle selvrefleksionsøvelser og der vil desuden være plads til at dele udfordringer og tanker med hinanden.

Du vil desuden i løbet af forløbet modtage 4 sessioner med kropsterapi sammensat til dine unikke ønsker og behov. I behandlingerne vil du blandt andet modtage beroligende massage med lange, blødgørende og afspændende strøg, afbalancerende zoneterapi og dybdevirkende kranio sakral terapi, som støtter dit nervesystem til på en. tryg, rolig og afslappet måde at finde sin naturlige balance.

Følgende mødedage til yoga og refleksion:
Torsdag 3/8 - 18:30-20:30.
Torsdag 17/8 - 18:30-20:30.
Torsdag 31/8 - 18:30-20:30.
Torsdag 14/9 - 18:30-20:30.

Dine 1:1 sessioner aftales efter tilmelding og skal bookes ind i perioden 3/8-14/9.

De individuelle sessioner kan placeres følgende dage:
Torsdage 9:30-18:00
Fredage 9:30-14:00

Din pris: 3.500,-
(Kan deles op i 2 eller 4 betalinger - 1. betaling sker ved tilmelding, og den/de følgende betalinger d. 1. i den/de kommende måneder)

Jeg glæder mig til at se dig på forløbet.

Kærligst Maja

OBS. Tilmelding sker på nedenstående link og din plads er først endeligt reserveret når 1. indbetaling er modtaget på MobilePay 353414.

Note: Er du interesseret i forløbet, men ikke har mulighed for at booke behandlinger ind i de nævnte tidsperiode/dage, er du altid velkommen til at kontakte mig på: kontakt@majaflorman.dk, så kan vi måske finde en løsning.

bottom of page