© 2023 by Majaflorman.dk. All rights reserved.

kontakt@majaflorman.dk

Du kan også følge med og kontakte mig på mine sociale kanaler:

MAJAFLORMAN.dk

Interesseret i at få besked om min næste workshop?

CVR. 36668687

Det med småt

Kontakt

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Om mig

Maja Florman nielsen

Kvinde, mor, kejserinde, kommunikatør og passioneret for at sætte mødre fri i deres følelser om sine fødsler, 30 år

​De korte, kærlige facts er, at jeg er uddannet kandidat i kommunikation og økonomi i 2015 og Holistisk Energiterapeut i 2018. Jeg bor sammen med min kæreste Patrick, vores søn August fra 2017 og lille "blob" i maven, som melder sin ankomst i starten af sommeren 2019.

Jeg ønsker at skabe et liv fyldt med frihed, nydelse, kærlighed, ro, mindre stress og mere rummelighed – med plads til at jeg kan være med alt jeg er, og til at andre omkring mig kan være dem, med alt hvad de er.

på BARSEL

fra juni 2019

tilbage igen

i 2020

Min mission

Jeg brænder inderligt for at støtte kvinder til at finde ind til dybere ro og accept af deres fødselsoplevelse, og hjælpe til at forløse de følelser der kan være tilknyttet til oplevelsen eller livet som mor generelt. At hjælpe kvinder med at opleve frihed i deres følelser handler for mig rigtig meget om accept, tillid, tilladelse, omfavnelse, kærlighed og søsterskab. Det er noget jeg hver dag arbejder med hos mig selv og det er det jeg tilbyder andre kvinder.

Min egen rejse ind i moderskabet

I 2017 blev jeg mor til en kærlig, dog skeptisk lille dreng. Han kom til ved akut kejsersnit en fredag nat i januar, efter at være blevet stresset under veerne ved en forsøgt sædefødsel. Min vej ind i moderskabet blev ikke som jeg havde drømt om, eller som jeg havde hørt fra andre, og der fulgte en masse følelser og skam med på rejsen, som jeg ikke var forberedt på.

Moderskabet er for mig noget af det mest kontrastfyldte jeg har oplevet. Jeg har været ramt af en form for efterfødselsreaktion, som jeg ikke var hverken forberedt på eller havde fået at vide, jeg kunne blive ramt af. Jeg ønsker at give alle mødre – uanset alder – mulighed for, at bearbejde sin fødselsoplevelse; at finde ro i en oplevelse, som der kan have været mange forventninger og ønsker til, og finde ind til accept af sig selv, sine følelser og tanker.

 

Fra hjertet,

Maja