MAJAFLORMAN.dk

CVR. 36668687

Det med småt

Kontakt

kontakt@majaflorman.dk

Du kan også følge med og kontakte mig på mine sociale kanaler:

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Interesseret i at få besked om min næste workshop?

© 2023 by Majaflorman.dk. All rights reserved.

Kærlighed til din fødselsoplevelse

En workshop for dig, der ønsker støtte i bearbejdelsen af din fødselsoplevelse

Der kan være mange årsager til, at du har lyst til at få bearbejdet din fødselsoplevelse.

Hver mor kommer med sin unikke fødselshistorie - og det er kun dig, som har oplevet din. Derfor er der ingen, som hverken kan eller skal fortælle dig, hvordan din oplevelse var.

Det, som kan være svært at håndtere, kan være nogle af de følelser, der følger med det at blive mor, hvad enten det er første gang eller noget du har prøvet flere gange.

Jeg har samlet nogle af de mest powerulde teknikker, til at få kroppen med i arbejdet med følelser, som har sat sig som blokader i systemet i mine workshops.

Uanset hvilken historie du kommer med, og hvilken oplevelse du har haft, vil din krop tage imod effekten af teknikkerne. Nogle har brug for mange gentagelser - andre har blot brug for at minde kroppen om at give slip.

Du vil blive guidet gennem alle teknikker og der vil være mulighed for, at du kan trække dig, hvis det er det, du får brug for undervejs.

på BARSEL

fra juni 2019

tilbage igen

i 2020

Teknikkerne

 

Emotional Freedom Technique

Her arbejder vi med kroppens energibaner. Når kroppen oplever noget, som den ikke får reageret på og forløst, kan energien i vores energibaner blive blokerede. Da det ikke altid er til at vide hvor blokeringen sidder i systemet, og derfor anvender vi punkter fra alle 12 energibaner fra kinesisk medicin. Punkterne er placeret på hovedet, i ansigtet, på overkroppen og på hænderne.

Ved at tappe eller lave små bank på de udvalgte punkter, sender vi energi igennem energibanen i kroppen. De små bank sender desuden beroligende signaler til amygdala i hjernen, som bl.a. håndterer frygt og forsvarsreaktioner. 

Manifesterende bevægelse

Når vi bearbejder oplevelser, er det ofte at vi glemmer at lytte til vores krops fysiske behov for at være med i bearbejdelsen. Børn reagerer ofte mere intuitivt og anvender oftere kroppen i sin bearbejdelse af oplevelser.

Ved at lave nogle udvalgte bevægelser og inddrage kroppen, frigiver det energi og gode hormoner i vores krop, som er med til at hjælpe med, at løsne op for det, som har sat sig fast i systemet.

Fysisk afslapning

 

For at kroppen er mest mulig modtagelig overfor det arbejde, den er med til, er det vigtigt, at den er i afslappet tilstand. Det kan være rigtig svært, at være afslappet, når man ved, at der kan komme nogle følelser op, som kan være svære at håndtere eller som man synes er træls.

Derfor er det vigtigt, at vi både starter og afslutter med at lade kroppen finde ro i lokalet og med sig selv.

I løbet af afslapningen, vil der blive anvendt dufte og lyde, som har positiv indflydelse på bearbejdelsesprocessen. Bl.a. vil jeg anvende den specielt fremstillede Mother's Oil, som giver hjernen signaler om, at alt er i orden, at du er støttet og dermed har plads til at give slip, på lige netop dét, som du har brug for.

Søsterfællesskab

... er enormt styrkende og healende

Derfor ønsker jeg at samle kvinder, så vi kan løfte hinanden, støtte hinanden og dele vores sårbarheder, uden fordømmelse, skam og skyld - og hjælpe hinanden med at finde kærligheden til os selv og vores følelser frem.

Det rum vi kvinder kan skabe sammen, kan være så kraftfulde og energigivende - når vi er i trygge fællesskaber, hvor vi kan være os selv, skabes der oxitocin (lykkehormon) i vores kroppe, som er med til at give ro i vores liv og er med til at hele vores oplevelse.

 

Deling af oplevelser

 

Udover at det kan være meget givende at tale højt om sine følelser, så giver det også en enorm fællesskabsfølelse, når man er sammen med andre kvinder i "samme båd". Din oplevelse kan ikke sammenlignes med andres, men det kan give din oplevelse enorme mængder af healing, når andre kvinder lytter og tager imod din historie.

Hvad vil det sige, at bearbejde sin fødselsoplevelse?

For mig handler det om, at tage hånd om det, som ikke føles helt rigtigt i kroppen efter fødslen af dit barn/dine børn.

 

Nogle kvinder kan opleve, at fødslen sætter gang i følelser eller tanker, som kan være svære at dele med andre. Det kan også være, at der opleves en uro i kroppen, når der tænkes på eller tales om fødselsoplevelsen.

 

For nogle er det noget meget konkret, der skal arbejdes med, og for andre, kan det være svært at vurdere hvad det egentlig er, der skal arbejdes med.

Du behøver ikke på forhånd vide, præcis hvad du gerne vil eller har brug for at tage fat i. Hvad end der dukker op på workshoppen eller det som fylder lige den dage eller i den periode er helt perfekt at kigge på. Vi kan sjældent planlægge os ud af vores følelser og derfor er der åbent for, at du kan og må føle det du gør og have de behov som du har, når du møder op.

Praktiske informationer

 

Tag gerne noget behageligt tøj på, som du både kan slappe af i og som du kan bevæge dig lidt i.

 

Vi vil hovedsageligt opholde os siddende eller liggende på måtter/yoga-puder eller lign. Ved bevægelsesdelen kommer du til at røre dig, men du kommer ikke til at svede eller have behov for decideret træningstøj.

 

Brug for plads?

Det er helt naturligt, hvis du får behov for at trække dig under workshoppen, for at være lidt med dig selv. Det er der plads til. Som udgangspunkt, får du lov til at være med det, du mærker selv – du skal blot række ud hvis du har brug for mere støtte, uanset om det er kram, ord eller blot nærvær, som du har brug for.

Mother's Kit

Et støttende hjemme-kit, så du kan fortsætte processen selv efter workshoppen

På workshoppen påbegynder vi en process, og den har du mulighed for at arbejde videre med derhjemme. Til at støtte dig i den videre process efter workshoppen, har jeg lavet et kit, som du kan tilkøbe. Kittet indeholder en guidet gennemgang af den teknik vi anvender på workshoppen til at forløse dine uhensigtsmæssige følelser (EFT) – både en kort version, som er let at anvende i alle situationer og den fulde gennemgang, samt et overblik over de punkter der anvendes i processen.

 

Der vil ligeledes være andre lækkerier, som eksempelvis en olieblanding, som er lavet specifikt til denne workshop, som støtter din krop og dine celler med at ændre tankerne og følelserne i en mere positiv retning og en meditation.

 

Pris: 350 DKK når du køber kittet til workshoppen - enten ved tilmelding eller på selve dagen (normalpris 450 kr.)

Mine kommende workshops

 
Woman in Jeans and White Bra

2020

Workshops afholdes igen efter endt barsel i 2020