© 2023 by Majaflorman.dk. All rights reserved.

kontakt@majaflorman.dk

Du kan også følge med og kontakte mig på mine sociale kanaler:

MAJAFLORMAN.dk

Interesseret i at få besked om min næste workshop?

CVR. 36668687

Det med småt

Kontakt

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Individuelle sessioner

Til dig, som gerne vil påbegynde eller fortsætte bearbejdelsen af din fødselsoplevelse i dit eget tempo hjemme hos dig selv.

​I mine 1:1 sessioner kommer jeg hjem til dig (i København og på Frederiksberg), hvor vi arbejder i dit tempo og med det, som fylder hos dig.

Sessionerne er helt individuelle og bliver tilpasset dit behov for tid og plads til at være med det som dukker op. I løbet af sessionen vil vi komme ind på, hvordan kroppen kan reagere på oplevelser, som vi ikke får bearbejdet med kroppen. Under sessionen vil jeg lave en eller flere runder af Tapping*, hvor vi arbejder med at finde ind til og få sat ord på de følelser, der kan sidde fast i dit system, og derefter arbejde specifikt på at finde accept og ro med de følelser.

* Tapping er små bank på udvalgte punkter og områder på kroppen, som stimulerer dit system til at give slip på følelser

på BARSEL

fra juni 2019

tilbage igen

i 2020

Du får desuden redskaberne til at arbejde videre med teknikken selv efter vores session. Der vil også være mulighed for tilkøb af et støttende kit til dit fortsatte arbejde, som bl.a. indeholder en specielt fremstillet olie, til at støtte mødre i at finde ro og accept med de følelser der kan dukke op – både i forbindelse med fødselsoplevelsen og moderskabet generelt. Du vil desuden få en guidet gennemgang af metoden vi anvender – både en fuld version og en “nu og her”-version, som kan bruges i de situationer, hvor der dukker uhensigtsmæssige følelser op hos dig.

Perfekt til dig på barsel eller som er hjemme i dagstimerne

Jeg kommer hjem til dig*, hvor der vil være plads til at du kan have baby/barn hjemme. Og der er sat rigeligt tid af til, at der er plads til amning/flaske/mad, bleskift, putning og nus og hvad dit barn ellers har brug for.

Der vil desuden være massere af tid til, at tale om din oplevelse og tid til, at du kan mærke ind i, hvad det er du har behov for at få bearbejdet. Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvad der fylder – og vi arbejder meget intuitivt med det, som dukker op og i tillid til, at det som du er klar til at slippe , også er det som dukker op.

 

* I dagstimerne i hverdagene

Efterfølgende støtte

Nogle gange kan det være lidt udfordrende, at stå alene med det fortsatte arbejde efter en session. Derfor tilbyder jeg, at du kan kontakte mig i en periode på 7 dage efter sessionen, hvis du har nogle spørgsmål til teknikken eller hvis du har brug for, at vende et eller andet specifikt med mig.

booking

 

For at booke en session bedes du kontakte mig på mail, så vi sammen kan finde den bedste tid, som passer ind i din dag.

Kontakt mig på:

kontakt@majaflorman.dk

Pris

En 1:1 session á op til 2 timer koster

1.600 DKK inkl. moms

Beløbet betales via MobilePay, når vi har aftalt en dag for sessionen.

Prisen inkluderer transport i København og på Frederiksberg, samt 7 dages online støtte efter sessionen.

Betingelser

Jeg tilbyder 1:1 sessioner alle hverdage i dagstimerne.

Betaling for sessionen foregår via MobilePay eller bankoverførsel forud for sessionen og er bindende.


Aflyses sessionen senest 7 dage inden den aftalte dag, refunderes det fulde beløb. Aflyses sessionen mindre end 7 dage inden den aftalte dag, refunderes 50% af beløbet for sessionen. Ved afbud senere end 3 dage før sessionen gives der ingen refusion for sessionen.